KOOK WORKSHOPS 

 

 

 

 

Door de corana maatregelen is het helaas niet mogelijk om te reserveren voor een workshop of overheerlijk diner.

In deze periode is het wel mogelijk om uzelf, uw familie of vrienden te verrassen met diverse hapjes, borrel of wrapboxen zodat een normaal avondje thuis er toch feestelijk uit komt te zien.

Ook kunt u een "culinaire bon" van KOK inhet HUIS bestellen, leuk om te geven, fantastisch om te krijgen!!

Zodra de corona maatregelen weer worden versoepeld, staan wij weer paraat om u te ontvangen voor een besloten kookworkshop of een heerlijk diner.

 

Ondanks alles, fijne feestdagen toegewenst!!

 

Groetjes Jolanda

 

DSC 9311KOK inhet HUIS verzorgt gevarieerde kookworkshops. Deze zijn een aanrader voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Elke workshop start kok en gastvrouw Jolanda de Graaf met een heldere uitleg over verse ingrediënten, bereidingswijzen en alles wat verder met koken te maken heeft.

Daarna gaat zij samen met u één tot anderhalf uur koken. Tot slot gaat u gezamenlijk aan tafel heerlijk genieten van de gerechten die u zelf heeft bereid. Intussen regelt het team van KOK inhet HUIS de afwas. Samen kookplezier beleven en u laten genieten van het eindresultaat, dat is het doel van onze kookworkshops.

Alle workshops zijn inclusief gebruik van een kookschort en uitgewerkte recepten. Bent u benieuwd wat op het menu van onze workshops staat? Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vraag om de workshopinfo. U ontvangt onze menukaart in uw mailbox.

Wilt u meedoen aan een workshop (bijvoorbeeld met vrienden of vriendinnen), maar bestaat uw gezelschap uit minder dan tien personen? Schuif dan aan bij onze workshops op inschrijving. Hierboven vind u de data. Besloten workshops van 10-24 personen kunt u in overleg met Jolanda elke dag van de week plannen( kijk op onze agenda voor vrije wit gekleurde datums).

 

Annuleringsvoorwaarden:

Reserveringen kunnen tot 2 weken van tevoren kostenloos geannuleerd worden. Tot 3 dagen voor de workshop kunt u het aantal personen nog kosteloos wijzigen. Mocht er op de dag van de workshop iemand niet op komen dagen dan brengen we deze persoon wel in rekening.